Електрически котли

Предлагаме електрически проточни котли, подходящи за отопление. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Котли на дърва

Предлагаме чугунени и стоманени котли на дърва, пиролазни и други котли. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Котли на твърдо гориво

Предлагаме котли, подходящи за изгаряне на дърва и въглища. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетни котли

Екологично чисто и икономично отопление, различни мощности. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетни горелки

Горелки за изганяне на пелети, чипс, костилки, възможност за монтаж на стари котли. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Бункери

Бункери за пелетни котли, различни обеми, автоматизация. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Допълнителни елементи за котли

Допълнителни елементи за котли. Стабилизатори на тяга. Вентилаторни групи. Пневматичен транспорт за пелети. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Котли

Котли