Секретен вентил Honeywell за свръзка ф16 ъглов

Секретен вентил Honeywell за свръзка ф16 ъглов

Секретен радиаторен вентил Honeywell за свръзка ф16 ъглов. Подходящи за водни отоплителни системи. Секретен Honeywell ъглов се монтира от долната страна на радиатора и служи за спиране подаването на вода към радиатора. При монтиран вентил Honeywell е възможно демонтаж на радиатора без източване на парната инсталация.

Отварянето и затварянето на вентил Honeywell ъглов се извършва с ключ (шестостен) ф10. Секретен вентил Honeywell ъглов е с декоративна капачка и гарнитура за уплътнение. Секретен вентил Honeywell се свързва към полипропиленова тръба ф16 с Адаптор свръзка ф16 за вентили Honeywell.

  • Цена:
    14.00 лв.
Осигуряваме професионална и компетентна помощ за монтаж, свързване, инсталиране и настройка.

Осигуряваме експресен монтаж за София и близките райони.

Гаранция 24 месеца | Безплатна доставка за София

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати Котли
Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати - жични, безжични, интернет Котли
Пелетни камини Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол
Пелетни камини с водна риза Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

Всички модели вентили Honeywell предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Секретен вентил Honeywell за свръзка ф16 ъглов