Лири за баня

Лири за баня произведени от висококачествени материали, изключително издръжливи на атмосферни условия. Прахово боядисани. Изработените от алуминий лири притежават специфична заварка, даваща възможност за работа при високо налягане до 10 bar.

Безплатна доставка на лири за баня за София

Съвместими с ниско температурни системи и възобновяеми източници. Устойчиви на корозия. Енергоспестяващи, поради температурната ефективност на алуминия. Красивият дизайн внася комфорт и елегантност във всеки дом. Всички лири са с 10 години гаранция.

лири за баня

Алуминиеви лири

лири за баня

Хромирани лири

лири за баня

Електрически лири

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд.

Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Лири за баня

Препоръчани връзки