Алуминиеви радиатори ODESSA

Алуминиеви радиатори ODESSA се предлагат в 2 размера, Н200 и Н300 със габаритни размери 266 mm и 375 mm. Произведени в Украйна с 10 годишна гаранция. Висока степен на топлоотдаване, подходящи за монтаж под френски прозорци.

Подходящи за монтаж при френски прозорци

Алуминиевите радиатори ODESSA могат да бъдат монтирани към нискотемпературни отоплителни системи. Алуминиевите радиатори ODESSA перфектният избор както в локално, така и в централно парно отопление.

Алуминиеви радиатори ODESSA произведени в Украйна

Актуални цени на алуминиеви радиатори ODESSA + безплатно сглобяване и доставка за София

ODESSAH200H300
Топлинна мощност W110130
Маса кг/гл0,881,01
Височина mm266375
Дълбочина mm9595
Междуосово разтояние200300
Ширина mm8080
Обем вода л/гл0,120,18
Цена31.70 лв.38.40 лв.

За този радиатор потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички размери ODESSA предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Алуминиеви радиатори ODESSA