Алуминиеви радиатори OTTIMO

Алуминиеви радиатори OTTIMO от луксозната линия на Radiatori 2000  са дизайнерски радиатори с уникална визия и световно признание – наградата за дизайн Red Dot 2016г.

Дизайнерите от студио Meneghello Paolelli съвместно с италианския производител на алуминиеви радиатори разработват луксозен продукт с уникална визия, модерен дизайн и не на последно място – функционалност и ефективност.

Алуминиеви радиатори OTTIMO пресъздават в нов, атрактивен и впечатляващ вид класическия алуминиев радиатор, който се е наложил във времето като един от най-широко използваните продукти за отоплителни системи.

Актуални цени 16.05.2022 г. на алуминиеви радиатори OTTIMO + безплатно сглобяване и доставка за София

МоделOTTIMO H500OTTIMO H600
Топлинна мощност W130149
Маса кг/гл1,41,6
Височина mm598698
Дълбочина mm103103
Междуосово разтояние500600
Ширина mm8080
Обем вода л/гл0,50,5
Цена с ДДС36.00 лв.39.00 лв.
По-ниско потребление на енергия

Радиаторите Ottimo представляват нов, съвременен продукт, за чиято разработка са използвани най-съвременни технологии и екологични стандарти. Всеки един алуминиев глидер е изработен от рециклиран алуминий, който подлежи на последващо рециклиране. Освен с красиви извивки, високо качество и ефективност, дизайнерския радиатор Ottimo изпъква и с мисъл за бъдещето и природата.

Италиански алуминиеви радиатори

Италианските алуминиеви радиатори модел Ottimo са модели с патентован дизайн. Компанията производител Radiatori 2000 са вложили в своя продукт – радиатора Ottimo много новаторски идеи, иновации и мисъл за бъдещето и сериозен акцент към дизайна.

Именно поради тази причина, луксозния радиатор има футуристична визия и добри технически показатели – добро топлоотдаване и ниско водно съдържание, с отлична дифузия на топлоносителя във всяко ребро.

Структурата на алуминиевите глидери от модела Ottimo позволява топлината да се разпредели равномерно върху всички обменни повърхности на италианския радиатор.

Съчетавайки луксозните радиатори от серията Ottimo в отоплителната система на дома със съвременни методи на отопление като пелетните съоръжения или газовите котли ще ви донесе значителни икономии на енергия.

Алуминиеви радиатори OTTIMO

Алуминиеви радиатори OTTIMO

За този радиатор потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички размери Global VOX предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Алуминиеви радиатори OTTIMO