Комбиниран бойлер 80 литра Елдом
емайлиран, хоризонтален

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – Със специално конструирана, хоризонтално разположена серпентина с висока ефективност, позволяваща ползване на алтернативни източници на енергия. Плътна изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм – осигурява изключително ниски топлинни загуби и пести средства. С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем. СИГУРЕН – с уникална шест степенна защита. Външен терморегулатор – задаване на температурата на загряване на водата. Температурен индикатор – отчита температурата на загряване на водата. Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Специфичен елипсовиден фланец – със специална конструкция, гарантираща Вашата сигурност. Светещ ключ. Електрически тръбен нагревател – проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение. Конструктивно решение за безпроблемно обезвъздушаване на серпентината.

Модел72268XSL72265XS
малък диаметърголям диаметър
Брой серпентини1 серпентина1 серпентина
Управлениемеханичномеханично
Монтажхоризонталенхоризонтален
Обем80 л.80 л.
Мощност2 kW2 kW
Размери385 x 1060460 x 820
Тегло34 кг.34.5 кг.
Цена с ДДС

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Комбиниран бойлер 80 Елдом ЕХ

Комбиниран бойлер 80 Елдом ЕХ