Бойлер под налягане 10 литра Елдом
за монтаж над мивка

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – с минимални топлинни загуби, благодарение на перфектна топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. ДЪЛЪГ ЖИВОТ – иновативна формула износоустойчив циркониев емайл и антикорозионна катодна защита. СИГУРЕН – с надеждна шест степенна защита. Подходящ за монтиране в помещения без водопроводна инсталация за топла вода. Лесен и бърз монтаж– уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж. Комплектовките са включени в цената на уреда. Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Външен терморегулатор – задаване на температурата на загряване на водата. Светещ ключ. Възможност за поставяне на аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод. Модерен елегантен дизайн.

Модел: 72325NMP
Монтаж: Над мивка

Принцип на работа: Под налягане
Управление: механично управление
Номинален обем: 10 л.
Мощност: 2 kW
Размери: 430 x 285 x 288 мм.
Тегло: 7.4 кг.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Бойлер 10 Елдом под налягане НМ

Бойлер 10 Елдом под налягане НМ