Бойлер с батерия 10 литра Елдом
за монтаж над мивка

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – с минимални топлинни загуби, благодарение на перфектна топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. ДЪЛЪГ ЖИВОТ – иновативна формула износоустойчив циркониев емайл и антикорозионна катодна защита. СИГУРЕН – с надеждна четири степенна защита. Подходящ за монтиране в помещения без водопроводна инсталация за топла вода. Лесен и бърз монтаж– уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж. Комплектован със специална смесителна батерия и гъвкави шлангове. Комплектовките са включени в цената на уреда. Външен терморегулатор – задаване на температурата на загряване на водата. Светещ ключ. Възможност за вграждане на аноден тестер. Модерен елегантен дизайн.

Модел: 72325NMB
Монтаж: Над мивка

Принцип на работа: Със свободно изтичане
Управление: механично управление
Номинален обем: 10 л.
Мощност: 1,5 kW
Размери: 430 x 285 x 288 мм.
Тегло: 7.7 кг.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Бойлер 5 Елдом с батерия

Бойлер 5 Елдом с батерия