Емайлиран бойлер за стена 50 литра Елдом Баланс

С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем. СИГУРЕН – с уникална шест степенна защита. Плътна изолация от безфреонов пенополиуретан, водеща до минимални топлинни загуби. Външен терморегулатор – задаване на температурата на загряване на водата. Температурен индикатор – отчита температурата на загряване на водата. Комбиниран предпазен вентил от специална пластмаса, който не задържа варовик – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Специфичен елипсовиден фланец – със специална конструкция, гарантираща Вашата сигурност. Светещ ключ. Електрически тръбен нагревател, специално проектиран за този модел и произведен по технология от последно поколение.

Модел72267Q
Обем50 л.
Мощност1,5 kW
Нагревателпотопяем
Размери735 x 385 x 385
Тегло20 кг.
Цена с ДДС

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Бойлер 50 Баланс

Бойлер 50 Баланс