Емайлиран бойлер за стена 80 литра Елдом с електронно управление

Електронен терморегулатор с функции за прецизна настройка на температурата на нагряване на водата. Aноден тестер със светодиодна индикация за отчитане работата на катодната защита. Функция отложен старт. ЕКО-функция: оптимизира режима на загряване на водата и води до допълнителна икономия на електроенергия. ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм осигурява изключително ниски топлинни загуби и пести средства. С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем. СИГУРЕН – с уникална шест степенна защита. Температурен индикатор – отчита температурата на загряване на водата. Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Специфичен елипсовиден фланец – със специална конструкция, гарантираща Вашата сигурност. Електрически тръбен нагревател – проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.

Модел72268Е
малък диаметър
Обем80 л.
Мощност3 kW
Нагревателпотопяем
Размери1065 x 385 x 385
Тегло26 кг.
Цена с ДДС

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Бойлер 80 Елдом електронно управление

Бойлер 80 Елдом електронно управление