Емайлиран бойлер за стена 80 литра Елдом Extra Life хоризонтален

Aноден тестер за отчитане работата на катодната защита; ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 32 мм осигурява изключително ниски топлинни загуби и пести средства; С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и магнезиев протектора с голяма площ за оптимална защита от корозия за целия обем; СИГУРЕН – с уникална шест степенна защита; Температурен индикатор – отчита температурата на загряване на водата; Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан; Специфичен елипсовиден фланец – със специална конструкция, гарантираща Вашата сигурност; Електрически тръбен нагревател – проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.

Модел72427
Обем80 л.
Мощност3,2 kW
Нагревателпотопяем
Размери825 x 475 x 480
Тегло30 кг.
Цена с ДДС319 лв.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Бойлер 80 Extra Life хоризонтален

Бойлер 80 Extra Life хоризонтален