Проточен бойлер комбиниран Елдом Б

Регулатор на дебита на водата – възможност за контрол на силата на водната струя. Зашита срещу поражение от ел. ток. Защита от превишаване на зададената температура на водата. Защита при пад на налягането във водопроводната мрежа – не се задейства включване на нагревателите. Защита от превишаване на налягането чрез вграден специален мембранен клапан. Функционален душ с конзола. Удобна лебедка, окомплектована с разпръсквател. Светещ двоен ключ. Тънък и елегантен дизайн. Лесен монтаж – уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Модел72486C
Мощност6,5 kW
Напрежение220-230 V
Налягане0
Монтажкомбиниран
Размери134 x 289 x 195
Тегло2,2 кг.
Цена с ДДС

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Проточен бойлер Елдом Б комбиниран

Проточен бойлер Елдом Б комбиниран