Проточен бойлер за кухня Елдом
батерия с керамична глава

За монтаж в кухненски помещения и в помещения без налична инсталация за топла вода. Монтират се в точката на използване. Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове. Компактни размери. Загрява водата в момента, в който тя преминава през уреда, така че вероятността за топлинни загуби от водосъдържателя е напълно елиминирана. Много лесен монтаж – Монтира се директно към ВиК тръба за студена вода. Метална смесителна батерия с керамична глава и ергономична лебедка. Работи на монофазен ток.

Актуални цени
МоделE42E52E72
батерия с керамична главабатерия с керамична главабатерия с керамична глава
Мощност3,5 kW5 kW6,5 kW
Напрежение220-230 V220-230 V220-230 V
Налягане0,2 - 0,80,2 - 0,80,2 - 0,8
Монтажза кухняза кухняза кухня
Размери232 x 145 x 85232 x 145 x 85232 x 145 x 85
Тегло2 кг.2 кг.2 кг.
Цена с ДДС119 лв.125 лв.129 лв.
Защита

Четири степени на защита:

  1. Защита срещу поражение от електрически ток – всички тоководещи и метални елементи на водонагревателите са свързани чрез зануляващи проводници, със защитна клема на уреда.
  2. Защита от прегряване на водата чрез регулиране на температурния интервал на нагряване – във водонагревателите са монтирани заводски настроени терморегулиращи устойства, които автоматично поддържат температурата на водата в определени граници. След достигане на зададената температура, терморегулаторът прекъсва захранващата верига на нагревателя.
  3. Защита при спад на налягането във водопроводната мрежа – водонагреватилите са снабдени с надежна защитна система, с помощта на която при спад на налягането или спиране на водата във водопроводната мрежа нагревателите не се включват.
  4. Защита от превишаване на налягането – в уредите е вграден специален клапан, предпазващ конструкцията от евентуално повишаване на налягането на водата във водосъдържателя над определена стойност. В такъв случай мембраната на клапана се разкъсва и от отвеждащата тръба на клапана водата изтича вън от уреда.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Проточен бойлер Елдом за кухня KГ

Проточен бойлер Елдом за кухня KГ