Неръждаем бойлер за стена 80 литра Елдом Extra Life хоризонтален

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 40 мм осигурява изключително ниски топлинни загуби и пести средства. С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател от неръждаема хром-никелова легирана стомана AISI 316L. Съдържанието на молибден (Мо) придава на тази стомана допълнителна здравина и издържливост. СИГУРЕН – с уникална пет степенна защита. Външен терморегулатор – задаване на температурата на загряване на водата. Термометър – за точно отчитане температурата на загряване на водата. Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Избор на три режима на загряване на водата – посредством два електрически тръбни нагревателя (2 kW и 1,2 kW), проектирани и произведени от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение. Двоен светещ ключ. Модерен и ергономичен дизайн, позволяващ плътен монтаж към стена.

Модел72427H
Обем80 л.
Мощност3,2 kW
Нагревателпотопяем
Размери825 x 475 x 475
Тегло26 кг.
Цена с ДДС

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Неръждаем бойлер 80 Extra Life хоризонтален

Неръждаем бойлер 80 Extra Life хоризонтален