Проектиране и Узаконяване ВиК

Служителите на elkom-express.bg извършват проектиране на всякакви видове ВиК инсталации в новостроящи се сгради и съоръжения. Проектираните от нас инсталации отговарят на всички европейски норми за качество и безопасност. Ние се заемаме с изготвянето на необходимата документация за узаконяване на изградената инсталация, без да е нужно нашите клиенти да се ангажират допълнително с това.

Ние сме истински професионалисти и Ви гарантираме спазване на обявените срокове и високо качество на изпълнение. Възложете проектирането и узаконяването на ВиК инсталацията Ви на нас, за да сте сигурни в отличния краен резултат. При нас работят истински професионалисти и Вие сами можете да се убедите в това.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Проектиране и Узаконяване ВиК

Проектиране и Узаконяване ВиК