Монтаж на ключове и контакти

Монтаж на ключове и контакти

Монтаж – демонтаж и ремонт на ключове и контакти. Много често наличните в дома или офиса контакти и ключове са крайно недостатъчни за нуждите на потребителите. Строителите обикновено оставят по един контакт и един ключ за осветление в помещение и хората трябва да „опашат” къщата си с разклонители, за да могат да ползват всичките си електроуреди. Нашите електротехници бързо ще разрешат този проблем.

Контакти

Когато се свържете с нас, екип на elkom-express.bg ще дойде в дома Ви и ще постави необходимите контакти на местата, където имате нужда от тях. Не е нужно да се измъчвате с използването на подвижни разклонители, които са колкото неудобни, толкова и опасни. Електротехниците на elkom-express.bg ще разрeшат проблема в минимални срокове и ще монтират контакти и ключове, на удобни за Вас места.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за монтаж на ключове и контакти напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.