Преместване на електро табла

Предлагаме професионално и обезопасено преместване на електро табла от всякакъв тип. В процеса на преместване се спазват стриктно начините на удължаване на кабелите и тяхното сечение. За целта цялата ел. инсталация се прозвънява и описва още преди разглобяването на съществуващото ел. табло и преди процеса на монтаж на ново. Услугата по преместване на ел. табла е изключително опасна за живота, затова ние Ви съветваме да не опитвате операция от подобен род сами, а да се допитате до квалифицирани специалисти, каквито са нашите ел.техници. Фирмата издава гаранционна карта след приключване на работния процес и осигурява сервизно обслужване за всички обекти. Материалите, които използваме за преместването и ремонта на ел. табла са със сертификат за качество. И всичко това на възможно най-добрите цени!

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.