Смяна на електро табла

Ел. таблата са едни от най-важните части на електроинсталацията. В тях са разположени всички измервателни и контролни уреди, които следят за употребената електроенергия, както и за големината на подаденото електричество.

При установяване на опасно високи граници, ел. таблата прекъсват електроподаването до електроуредите, посредством защитната автоматика, която се слага в тях – електромери и автоматични предпазители. Ремонта на ел. табла трябва да е бърз и надежден за да не остават консуматорите на ел. енергия за дълъг период от време без електричество.

Подмяната на ел.табла се налага при повреда или при остаряване и износване на електрическите компоненти в ел. таблата. Фирмата е специализирана в ремонта и подмяната на Ел. табла, електромерни ел.табла, главни разпределителни и командни ел. табла. Издаваме гаранция за материалите и извършената ел. услуга от нашите ел. техници.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.