Монтаж на алуминиева лира Обект 1648 – ул. Чаталджа

Монтаж на алуминиева лира CAYMAN бяла. Комплектоване на лирата, пробиване на дупки в плочките. Свързване към полипропиленови тръби ф16. Монтаж на термовентил HONEYWELL и секретен кран. Поставяне на хромирани капачки скриващи дупките на тръбите в плочките.

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 2 часа с източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Цената за доставка и монтаж на алуминиева лира CAYMAN бяла 400/900 и всички необходими материали и фитинги  е 260 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на електроинсталации на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 60 мин. в района на София. Безплатна доставка на необходими материали за електроинсталации в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

При запитване напишете телефон за по-бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.