Монтаж на алуминиеви радиатори и лира – Обект 1878 Банкя

Монтаж на алуминиеви радиатори и алуминиева лира Обект 1878 – Банкя. Монтаж на алуминиеви радиатори осигурени от клиента. Доставка и монтаж на аксиални термовентили DANFOSS и адаптор свръзка за тръба ф16 DANFOSS. Допълнителни части за монтаж на радиаторите – Кит комплект за алуминиеви радиатори, Регулируеми конзоли, Секрентен кран ъглов за свръзка 24х19, Адаптор свръзка 24х19 ф16. Доставка и монтаж на алуминиева лира 500/900 и необходимите части за свързване – Термовентил Honeywell 1/2″ ъглов десен, адаптор свръзка за тръба ф16 DANFOSS, Термостатична глава Honeywell Thera 6, Секрентен кран ъглов за свръзка 24х19, Адаптор свръзка 24х19 ф16. Подмяна на колектори в колекторна кутия. Монтаж на алуминиевите радиатори и свързване към съществуващи полипропиленови тръби с алуминиева вложка ф16. Затваряне на термовентила и секретният кран и демонтаж на радиатора. Това се прави с цел по лесно шпакловане и боядисване на стената около и зад радиатора, на стената единствено остават конзолите държащи радиатора. След шпакловане и боядисване на стената, радиаторът се монтира отново и се отварят термовентила и секретния кран, без да се налага отново източване и пълнене на системата.

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 1 ден без източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1878 – Банкя. Цената за монтаж на 3 броя алуминиеви радиатора (доставени от клиента) + доставка и монтаж на алуминиева лира 500/900 + пълна окомплектовка за радиаторите и лирата е 1 000 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО. Това е цена за конкретния обект, цената вариара според сложноста на изпълнение, вложени материали и срока за изпълнение.

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Аварийни ремонти

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира – Обект 1878 Банкя. Разполагаме с екип за аварийни ремонти на електроинсталации на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 60 мин. в района на София. Безплатна доставка на необходими материали за електроинсталации в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

При запитване напишете телефон за по-бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.