Монтаж на алуминиеви радиатори и лира: Обект 1878 Банкя

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира: Обект 1878 Банкя. Монтаж на алуминиеви радиатори осигурени от клиента. Доставка и монтаж на аксиални термовентили DANFOSS и адаптор свръзка за тръба ф16 DANFOSS. Допълнителни части за монтаж на радиаторите – Кит комплект за алуминиеви радиатори, Регулируеми конзоли, Секрентен кран ъглов за свръзка 24х19, Адаптор свръзка 24х19 ф16.

Алуминиева лира

Доставка и монтаж на алуминиева лира 500/900 и необходимите части за свързване – Термовентил Honeywell 1/2″ ъглов десен, адаптор свръзка за тръба ф16 DANFOSS, Термостатична глава Honeywell Thera 6, Секрентен кран ъглов за свръзка 24х19, Адаптор свръзка 24х19 ф16. Подмяна на колектори в колекторна кутия. Монтаж на алуминиевите радиатори и свързване към съществуващи полипропиленови тръби с алуминиева вложка ф16. Затваряне на термовентила и секретният кран и демонтаж на радиатора. Това се прави с цел по лесно шпакловане и боядисване на стената около и зад радиатора, на стената единствено остават конзолите държащи радиатора. След шпакловане и боядисване на стената, радиаторът се монтира отново и се отварят термовентила и секретния кран, без да се налага отново източване и пълнене на системата.

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 1 ден без източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1878 – Банкя. Цената за монтаж на 3 броя алуминиеви радиатора (доставени от клиента) + доставка и монтаж на алуминиева лира 500/900 + пълна окомплектовка за радиаторите и лирата е 1 000 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО. Това е цена за конкретния обект, цената вариара според сложноста на изпълнение, вложени материали и срока за изпълнение.

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Преди монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори и лира

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.