Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 3677 – ж.к.Света Тройца

Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори Kaldus H1200 и алуминиеви радиатори Kaldo H350, окомплектоване на радиаторите с КИТ, термовентили Honeywell, секретни кранове Honeywell и регулируеми конзоли.

Монтаж на алуминиеви радиатори: Обект 3677

Сглобяване на радиаторите на необходимия брой глидери. Монтаж на радиаторите на стените. Рязане на металните тръби, направа на нова резба. Удължаване и свързване на тръбите към радиатора с термовентил и секретен кран.

Високия радиатор с размер 120 см. е подходящ за монтиране на ограничени разстояния. Радиаторът е монтиран в кухня с усвоен балкон. 5 глидера с височина 120 см. и обща мощност 1365W.

В хола е монтиран радиатор с височина 35 см. 20 глидера с обща мощност 2244W. При този радиатор свързването на кръс е задължително. Едната тръба влиза от единия край на радиатора, другата тръба излиза от другия край.

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 2 часа без източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Цената за доставка и монтаж на алуминиевите радиатори и всички необходими материали и фитинги  се определя след безплатен оглед и представяне на оферта.

Монтаж на алуминиеви радиатори
Монтаж на алуминиеви радиатори

Монтаж на алуминиеви радиатори

Монтаж на алуминиеви радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки