Монтаж на хромирана лира Обект 1321 – бул. Джеймс Баучер

Монтаж на хромирана лира. Комплектоване на лирата, пробиване на дупки в плочките. Свързване към полипропиленови тръби ф16. Монтаж на хромиран термовентил и хромиран секретен кран. Поставяне на хромирани капачки скриващи тръбите и свръзките към лирата.

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 1 час без източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Цената за монтаж на хромираната лира и доставка на свръзки е 65 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО.

1 reply
  1. Михаил
    Михаил says:

    Перфектен монтаж, без забележки. Браво, професионализма си личи ;)

    Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на електроинсталации на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 60 мин. в района на София. Безплатна доставка на необходими материали за електроинсталации в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

При запитване напишете телефон за по-бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.