Монтаж на хромирана лира Обект 1321 – бул. Джеймс Баучер

Монтаж на хромирана лира. Окомплектоване на лирата, пробиване на дупки в плочките. Свързване към полипропиленови тръби ф16. Монтаж на хромиран термовентил и хромиран секретен кран. Поставяне на хромирани капачки скриващи тръбите и свръзките към лирата.

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 1 час без източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Цената за монтаж на хромираната лира и доставка на свръзки е 65 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за монтаж на хромирана лира напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *