Монтаж радиатори обект 1655

Монтаж радиатори обект 1655 – ул.Богдан. Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори GLOBAL MIX, термовенили, секретни кранове, кит комплекти, конзоли 195mm и 230mm, адаптори, свръзки и тръби. Източване на абонатната станция до необходимото ниво според етажа. Рязане на метални тръби, направа на нови резби. Сглобяване на алуминиевите радиатори според изчислената необходима мощност за всяко помещение. Монтаж на алуминиевите радиатори и свързване с полипропиленови тръби с алуминиева вложка ф16. Свързване на кръс на радиаторите над 10 глидера. Затваряне на термовентила и секретният кран и демонтаж на радиатора. Това се прави с цел по лесно шпакловане и боядисване на стената около и зад радиатора, на стената единствено остават конзолите държащи радиатора. След шпакловане и боядисване на стената, радиаторът се монтира отново и се отварят термовентила и секретния кран, без да се налага отново източване и пълнене на системата.

Срок на монтажа

Монтажът е извършен за 3 часа с източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Монтаж радиатори обект 1655 – ул.Богдан. Цената за доставка и монтаж на 3 броя алуминиеви радиатора + пълна окомплектовка е 1 400 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО.

Преди монтажа

Монтаж радиатори обект 1655

Преди монтажа

Монтаж радиатори обект 1655

Преди монтажа

Монтаж радиатори обект 1655
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Аварийни ремонти

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1655. Разполагаме с екип за аварийни ремонти на електроинсталации на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 60 мин. в района на София. Безплатна доставка на необходими материали за електроинсталации в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

При запитване напишете телефон за по-бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Монтаж радиатори обект 1655

Монтаж радиатори обект 1655

Монтаж радиатори обект 1655

Монтаж радиатори обект 1655