Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1289 – ул.Бачо Киро

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1289 – ул.Бачо Киро. Демонтаж на стари чугунени радиатори. Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори GLOBAL VOX, термовенили, секретни кранове, кит комплекти, конзоли 195mm и 230mm, адаптори, свръзки и тръби. Източване на абонатната станция до необходимото ниво според етажа. Рязане на метални тръби, направа на нови резби, вкопаване на тръбите. Сглобяване на алуминиевите радиатори според изчислената необходима мощност за всяко помещение.

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1289 – ул.Бачо Киро

Монтаж на алуминиевите радиатори и свързване с полипропиленови тръби с алуминиева вложка ф16. Укрепване и фиксиране на тръбите. Затваряне на термовентила и секретният кран и демонтаж на радиатора. Това се прави с цел по лесно шпакловане и боядисване на стената около и зад радиатора, на стената единствено остават конзолите държащи радиатора. След шпакловане и боядисване на стената, радиаторът се монтира отново и се отварят термовентила и секретния кран, без да се налага отново източване и пълнене на системата.

Срок на монтажа

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1289 – ул.Бачо Киро е извършен за 6 часа с източване и пълнене на отоплителната система.

Цена

Цената за демонтаж на 3 бр.чугунени радиатора, доставка и монтаж на 3 броя алуминиеви радиатора + пълна окомплектовка е 1 484 лв.  Това е крайна цена с ДДС и включва ВСИЧКО.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *