Окомплектовка
за радиатори

Предлагаме необходимите фитинги и материали за монтаж на панелни и алуминиеви радиатори. Стойки за стенен и подов монтаж. Адаптори, тапи, щепсели и др. Гарантирано качество. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Термовентили

Предлагаме термостатични вентили за регулиране на температурата. Осигуряват комфорт и  икономия на топлинна енергия. Механични и електронни. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Радиаторни кранове

Прави, ъглови и аксиални кранове за свързване към стомамнени и полипропиленови тръби. Секретни кранове за монтаж. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Окомплектовка
за отопление

Окомплектовка за отоплителни системи. Автоматични групи за допълване на инсталацията. Обезвъздушители, клапани и др. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

UPS Инвертори

Непрекъсваеми авариийни захранвания за циркулационни помпи, пелетни камини и котли. Различни мощности без и със вграден акумулатор. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

За Отоплението

За Отоплението