КИТ – комплект за радиатори VISION

Комплект за монтаж на алуминиеви радиатори VISION с отвор на присъединяване 3/4“. Комлектът съдържа необходимите за свързване към отоплителната инсталация, щепсели, тапа и обезвъздушител. Два от щепселите са с дясна резба за завиване от дясната страна на радиатора и два с лява резба за завиване от лявата страна на радиатора. Според начина на поставяне и свързване на радиатора се поставят тапата и обезвъздушителя. Комплектът съдържа обезвъздушител, и възможност обезвъздушителя да се отвива и завива с права отвертка или ключе. Щепселите, тапата и обезвъздушителя са с оригинални гарнитури. Произведен в Италия. Гаранция 12 години.

Цена: 12.00 лв.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

КИТ – комплект за радиатори VISION

КИТ – комплект за радиатори VISION