Регулируеми подови стойки за алуминиеви радиатори Mb-Fix

Регулируеми подови стойки Mb-Fix

Регулируеми подови стойки за алуминиеви радиатори с възможност за регулиране на височината от 100 до 160 mm. Подходящи за всички модели алуминиеви радиатори. Стабилна конструкция, 6 отвора за закрепване в пода. Прахово боядисани, с пласмасови декоративни капачки за пода. Произведени в Италия от фирма MB Fix IT. Гаранция 10 години. Цената е за 1 бр. регулируеми подови стойки Mb-Fix.

Цена : 54,00 лв.

При монтаж на отоплителен радиатор с особено голям размер и тегло, се препоръчва едновременно да се комбинират подови и стенни стойки. Това ще даде пълна сигурност в стабилността на отоплителното тяло. Препоръчва се монтирането на регулируеми подови стойки в жилища обитавани от семейства с малки деца, офис сгради и обществени помещения. За радиатори с големина до 10 глидера се препоръчва монтаж на 2 бр. подови стойки, за по-големи радиатори 3 бр.

Регулируеми подови стойки
Регулируеми подови стойки за алуминиеви радиатори Mb-Fix

Всички подови стойки са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички подови стойки предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.