Централен контролер
Homematic IP
Цена: 225 лв.

Стаен термостат
Homematic IP
Цена: 155 лв.

Сензор за прозорец/врата
Homematic IP
Цена: 99 лв.

С добавянето на сезнор за прозорец/врата Homematic IP температурата автоматично бива намалена по време на проветряване. За точно регулиране на стайната температура в помещение с повече от един радиатор се използва стайният термостат Homematic IP, със сензор за влажността, измерва реалната температура в дадено помещение и предава данните към термостатите на радиаторите. Това гарантира, че температурата ще бъде измервана на правилното място в помещението. Програмируема термоглава Homematic IP пасва на всички често срещани вентили за радиатори, като той лесно се монтира – не е нужно да източвате вода или да се намесвате в отоплителната система.

Този уред представлява част от управлението на климата Homematic IP, като той работи с радио протокола HmIP. Всички уреди на управлението на климата може да се конфигурират удобно и поотделно със смартфон, чрез приложението Homematic IP. Наличните функции, които системата Homematic IP предоставя заедно с други компоненти, са описани в ръководството за потребителя на Homematic IP. Всички актуални технически документи и актуализации се намират в сайта www.eQ-3.de.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируема термоглава Homematic IP

Програмируема термоглава Homematic IP