UPS Инвертори

UPS Инвертори, използват се за резервно захранване за циркулационни помпи, слънчеви системи, котли и камини. Моделите до 150 W са с вграден акумулатор и възможност за включване на външен. Моделите над 150 W работят само с външен акумулатор. Моделите НПЗ са подходящи за по старите модели неелектронни помпи.

Чиста синусоида – UPS за камини

За новите циркулационни помпи (електронни помпи), както и за пелетни камини е необходимо захранване с чиста синусоида, като за тях подходящите UPS Инвертори са моделите на INTIEL. Консултирайте се с наш специалист за UPS Инверторът които Ви трябва, безплатна доставка за София, както и изпращане с куриер за цялата Страна. Предлагаме резервни акумулатори и кабели за UPS Инвертори. Всички инвертори са с 24 месеца гаранция и осигурена след гаранционна поддръжка.

НПЗ-106 100w

НПЗ-106A 100W

НПЗ-103A 100W

INTIEL 150W

INTIEL 150W с акумулатор

НПЗ 150W

НПЗ 150W

INTIEL 250W

НПЗ 300W

НПЗ 300W

НПЗ 600W

НПЗ 600W

Акумулатор 7Ah LAVA

Кабел комплект за свързване на UPS с външен акумулатор

Кабел комплект за свързване на UPS с външен акумулатор

Поставянето на по мощен инвертор няма на увеличи времето на работа на помпата или камината Ви. Времето на работа зависи от капацитета на акумулатора свързан към инвертора. Всички инвертори имат аларма за спиране на захранването.

UPS Инвертори

Всички UPS за пелетни камини са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички модели резервно захранване UPS Инвертори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.