UPS инвертор НПЗ 600W

Авариен токозахранващ източник UPS НПЗ-600W с вход за допълнителен акумулатор 12V (12-60Ah). НПЗ-600W има вграден зумер и изход ALARM за изнесен зумер или дайлер, сигнализация за работа без мрежово захранване, преминаване към енергоспестяващ режим и при самоизключване.

Предимства: Оптимизира консумацията от акумулатора и го защитава от презареждане, като удължава както времето на работа така и живота на акумулатора! НПЗ-600W подава и алармиращи сигнали при разреждане на акумулатора. Без вграден акумулатор !!!

Цена: 329.00 лв.

Информация

UPS НПЗ е проектиран за работа в закрити помещения при нормални условия (0-45C, нормално атмосферно налягане, относителна влажност на въздуха 85% RH).

НПЗ-600W е предназначен за временно захранване в аварийни ситуации на консуматори и устройства с мощност до 600 W, работещи с напрежение 220V 50Hz. Характерни примери за приложение са циркулационни помпи, автоматика за парно отополение, аварийно осветление (вкл. луминисцентно и икономично осветление), вентилатори и други. Това се налага при спиране за известно време на подаването на електрозахранването в мрежата или в сгради без мрежово напрежение.

Технически характеристики

Представлява токозахранващ източник, работещ в 2 режима: Режим на работа от мрежовото напрежение: в този режим мрежовото напрежение се подава към изхода без изменение, а уреда постоянно дозарежда вградения акумулатор. Използва се необслужваем капсулован акумулатор с висок капацитет, подходящ за работа при такива устройства. Режим на работа при отсъствие на мрежово напрежение, в този режим напрежението 220V 50Hz се изработва от устройството, използвайки напрежението на вградения акумулатор и се подава към изхода. Изходът е реализиран като 3-изводен кабел с двойна изолация. Превключването на режимите става автоматично. Напрежението към изхода може да се изключи ръчно, при което зареждането на акумулатора остава и в този режим, стига мрежовия шнур на устройството да е включен в мрежата, светодиодна индикация с три индикатора, съответно за:
Работа от акумулаторната батерия DC 12V
Наличие на мрежово напрежение AC 220V
Подадено към изхода напрежение OUTPUT

Конструкция: метална занулена кутия Захранване: 220V, 50Hz, консумирана мощност под 10W (в режим на зареждане)
Изходна мощност при работа на акумулатора: от 0 до 600W. Коефициент на полезно действие: 87% – 94% ( в зависимост от мощността на товара). Разчетно време на работа при зареден вътрешен акумулатор и товар 40W – около 12 часа. С допълнителен акумулатор времето се увеличава.

Всички UPS Инвертори са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

UPS инвертор НПЗ 600W

UPS инвертор НПЗ 600W