Камина с водна риза Дипломат 21 B

Камина с водна риза Дипломат 21 B

Характеристики на продукта

Тегло [kg]217.00
Номинална мощност [kW]18
Макс. мощност от топлоотдаване [kW]10
Макс. мощност на водонагревателя [kW]18
Размери [Ш/Д/В] [mm]1015/665/2250

Цена: 1750 лв.

Камина с водна риза Дипломат 21 B

С облицовка „Нановик“.
Коефициент на полезно действие над 74%.
Икономия на гориво над 30%.
B – водонагревател.
Гаранция: 2 години.

* Моделите са с керамично стъкло.
* Стойностите са приблизителни.

Камина с водна риза Дипломат 21 B е висок модел с елегантен дизайн, придаващ стил и уют във вашия дом. Моделът е с три огнеопорни стъкла за по-голямо топлоотдаване във всички посоки. Предимствата на тази камина с водна риза са, че не е необходимо изграждане на допълнителни стени и прегради за скриване на комина. Тази каминае направена от огнеопорна стомана за по-дълъг живот и е подходяща за монтаж на права стена. Отдаваната топлинна мощност от 10 kW е достатъчно за затопляне на помещение 60-80 кв.м. Към камината с водна риза могат да се свържат 8 средно големи радиатора 10-12 глидера. Препоръчителното гориво за камината е дърва. Този модел е снабден с чекмедже за събиране на пеплта от изгорените дърва, непосредствено под него има обособено място за складиране и сушене на дървата. При свързването на радиотори към Камина с водна риза Дипломат 21 В е задължително монтаж на разширителен съд, цирколационна помпа, UPS инвентор, както и предпазен вентил по налягане.

Всички камини са с гарантиран произход и качество. Осигурена безплатна доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.[pwebcontact id=6]

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Камина с водна риза Дипломат 21 B

Камина с водна риза Дипломат 21 B