Камини с водна риза Елегант B

Камина с водна риза Елегант B

Характеристики на продукта

Тегло [kg]90.00
Номинална мощност [kW]10
Макс. мощност от топлоотдаване [kW]6
Макс. мощност на водонагревателя [kW]10
Размери [Ш/Д/В] [mm]485/505/930

Цена: 339 лв.

Информация

Камина с водна риза Елегант B

Цвят: черен.
Водна риза.
Коефициент на полезно действие над 69%.
Икономия на гориво над 30%.
Гаранция: 2 години.

* Моделите са с керамично стъкло.
* Стойностите са приблизителни.

Техническа спецификация

Камина с водна риза Елегант B

УПОТРЕБА И ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА

Камина за дърва. Предназначена за отопление на едно или повече помещения с локално парно в зависимост модела на камината, дали е в градена водна риза за локално отопление или с огнеупорни тухли за отопление на едно помещение. Тя е изработена от качествени материали. Горивната камера е покрита с ламарина , въздух циркулира пред решетката с възможност за регулиране на горенето. Вратата на горивната камера е със огнеупорно стъкло, позволяващо предаването на топлина от горивната камера.навлизането на първичен и вторичен въздух.

Със своя дизайн камината се вписва във всеки интериор и всеки дом. Тя разполага с проста експлоатация и поддръжка и противопожарни изисквания. Горивото изгаря с голям и светещ пламък който постига добър ефект от топлина и висока ефективност. Предното стъкло на камината е приятна гледка и увеличава топлинният ефект в дългите зимни нощи го прави много приятен.

Всички камини са с гарантиран произход и качество. Осигурена безплатна доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.[pwebcontact id=6]

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Камина с водна риза Елегант B

Камина с водна риза Елегант B