Пелетна камина с водна риза Primula Hydro

Пелетна камина с водна риза Primula Hydro има вграден топлообменик и топловъздушна секция. Произведени са с надеждна стоманена конструкция, чугунена решетка на топловъздушната секция, горна чугунена плоча (капак) и чугунена скара в горивната камера, спомагащи за по-добър топлообмен и конвекция.

Цена: 4 840,00 лв.

Важно е възможно най-голямо количество въздух да влиза в помещението, където е монтирана камината, както се изисква за правилното изгаряне в съоръжението и за вентилирането на стаята. Това може да бъде постигнато чрез постоянни отвори, водещи навън, в стените на стаята, която трябва да бъде вентилирана или чрез единични или общи вентилационни канали.
За тази цел на най-близката външна стена до камината трябва да се направи отвор с минимален брой кривини с площ 80 cm². (еквивалент на кръгъл отвор с диаметър 11 см или квадрат със страна 10×10 cm), защитени от външната страна с решетка.

Пелетна камина с водна риза Primula Hydro

МАГАЗИН

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.[pwebcontact id=8]

Пелетна камина с водна риза Primula Hydro

Пелетна камина с водна риза Primula Hydro