Пелетна камина топловъздушна Dalia

Пелетна камина топловъздушна Dalia, 2.1 – 6 kW, метал, бордо. Топловъздушните пелетни камини от серия RED са автоматизирани и използват гориво дървесни пелети с диаметър 6-8 mm. Камините са предназначени за отопление на помещения с отопляем обем от 129 до 272 m3. Автоматично запалване на горивото. Регулиране на мощността в широк диапазон. Опростена конструкция, позволяваща лесна поддръжка. Ниско ниво на шум. Съвременен дизайн.

Изчерпана наличност

Номинална мощност Max: 6,0 kW; Min: 2,1kW
CO емисии (при 13% О2): P max = 0,013%; P min = 0,059%
Ефективност: P max = 92,8%; P min = 94,0%
Температура на димни газове: 160 °C
Прах: 14 mg/Nm3 (при 13% O2) 7 mg/MJ
Максимална ел.мощност: 320 W (осреднена ел.мощност 80 W)
Номинално напрежение: 230 V – 50 Hz
Предпазно отстояние (отзад): 50 mm
Предпазно отстояние (странично): 50 mm

Пелетна камина топловъздушна Dalia

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Пелетна камина топловъздушна Dalia

Пелетна камина топловъздушна Dalia