Пелетни камини

Пелетни камини с водна риза

Български пелетни камини с водна риза – GreenEcoTherm Lily 20kW и Bisolid Commo 21kW. Италиански пелетни камини – ARTEL 15kW20kW24kW28kW и 32kW. Италиански пелетни камини MCZ – Gardenia Hydro 11.6kW с метални странични капаци и Margherita Hydro 11.6kW с керамични странични капаци. Пелетни камини Primula Hydro 21kW с метални странични капаци и Orhidea Hydro 21kW с керамични странични капаци. Пелетни камини с водна риза, икономичното и чисто отопление. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Пелетни камини с водна риза

Виж всички модели

Пелетни камини топловъздушни

Топловъздушните пелетни камини за предназначени за отопление на 1 или 2 помещения. Гарантирано качество. Доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Пелетни камини топловъздушни

Виж всички модели

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Пелетни камини

Пелетни камини