Конвектори

Вентилаторни конвектори

Конвектори KLIMAFAN MVB

Предлагаме вентилаторни конвектори, подходящи за отопление и охлаждане. Модели за вграждане, подов и таванен монтаж. Избор на вентилатор за различните модели. Възможност за монтаж на стаен термостат и клапан за управление. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Електрически конвектори

Стенни Конвектори Елдом – електронно управление

Предлагаме електрически конвектори с електронно управление и Wi-Fi управление. Икономия на енергия с 39% енергийна ефективност и дълъг живот. Ултра тънък SLIM дизайн. Безшумна работа. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на електрически конвектори и монтаж. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Всички електрически конвектори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.