Подов конвектор Елдом 2kW

Подов конвектор Елдом 2kW е окомплектован с двоен светещ ключ, което позволява избор на работа: I – 800W; II – 1200W; „I“ и „II“ – 2000W. Уредът е окомплектован с механичен терморегулатор за настройване и поддържане на температурата в помещението. Желаната температура на въздуха се постига със завъртане на врътката на термостата в посока от 1 към 7 по нанесената скала. Термостатът притежава функцията против замръзване. При нея той поддържа температура на въздуха около 4-8 ºC. Преглага се в бял и черен цвят.

Цена: 69 лв.

Конвекторът притежава уникален дизайн с две лица, метален корпус, стабилни крачета и захранващ щепсел. Оборудван с прецизен терморегулатор; термоограничител за защита от прегряване; пластмасови детайли от полиамид. Подов конвектор Елдом 2kW е лесно преносим и устойчив на високи температури. Произведен в България.

Всички конвектори са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Подов конвектор Елдом 2kW

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Подов конвектор Елдом 2kW

Подов конвектор Елдом 2kW