Инфрачервени конвектори

Инфрачервени конвектори са продукти на иновативна технология за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Една от основните характеристики на инфрачервените панели е загряване директно на хората и предметите, а затоплянето на въздуха е вторичен ефект, чрез което се избягва ненужна загуба на топлина. Това е по- ефективно, тъй като постигането на комфортна среда става на много по-ниска температура на въздуха и за кратък период от време, което помага да се спестят до 35% от разходите за енергия. Този вид отоплителна система, за разлика от конвективно отопление, не предизвиква циркулиране на прах и изгаряне на въздуха.

Инфрачервен конвектор ENSA P500

Инфрачервен конвектор ENSA P750

Инфрачервен конвектор ENSA P900

Сравнение на отопляване на помещение с помощта на конвективно и инфрачервено отопление

Инфрачервени конвектори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Инфрачервени конвектори

Инфрачервени конвектори