Инфрачервен конвектор ENSA P500

Подарък контактен терморегулатор Ensa Terneo RZ

Малка мощност, спестяване на електроенергия, рационално използване на енергия. Директно загряване на хората и предметите – комфорт и топлина. Няма циркулиране и прегаряне на въздуха. Многофункционалност – може да се използва като отоплителен уред и като сушилник за дрехи. Сигурност на уреда, дълъг срок за експлоатация от 20 години. Кратък срок за отопляване на помещение – в продължение на 10-20 мин. ще получите топлина и удоволствие. Атрактивен модерен дизайн. Подхожда като за основен, така и за допълнителен вид на отопление. Притежават европейски сертификати за качество. Изброените предимства правят Инфрачервени панели ENSA предпочитан и изгоден отоплителен уред за Вас!!

Изчерпана наличност

Принцип на работа на инфрачервените конвектори  ENSA

Инфрачервен конвектор ENSA P500

ИНФРАЧЕРВЕНАТА ТОПЛИНА, която се предава от предния панел на нагревателя и загрява предметите намиращи се на разстояние 1-1,5 м от нагревателя (под, предмети и др.). Предметите нагряти с инфрачервена топлина също стават източник на топлина за помещението образуващи така наречен ефект «запазване топлината в помещението». Температурата която се получава при нагряването на предметите от инфрачервени панели е безопасна, тъи като не превишава 30 градуса и не може да ги увреди или да ин намали срока на годност и др.

Сравнение по разноски при използване на инфрачервено отопление и друго:

Инфрачервени панели ENSA и конвективни отоплителни уредиМощност, kWОтоплявана площ, m2Средна такса за електроенергия, лв*kW/чСтойност на 1 час работа на уреда, лвСтойност на 8 часа работа на уреда, лвРазноски за календарен месец (30 дни), лв
ENSA 5000,50 010 0,14 0,07 0,56 16,8
Отоплителен уред 1500 W1,500 10 0,14 0,21 1,68 50,4

Предимства на инфрачервените отоплителни конвектори:
 • ВИСОКО КАЧЕСТВО – всички материали използвани при производството на инфрачервените панелни конвектори са с високо качество, гаранция за дълъг експлотационен период и безаварийна работа.(метал 1 мм, прахово боядисване, електрически компоненти)
 • ЛЕСЕН МОНТАЖ – на четири дюбела в дупки разположени от вътрешната страна на нагревателя, които не се виждат след монтажа. Възможност за монтаж с подови крачета (опция).
 • НАПЪЛНО ЗАКРИТ НАГРЕВАТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ, на който не може да попадне на прах или влага, не образува ефекта „изгаряне на пепелта“, „изсушаване на въздуха“, „изгаряне на кислорода“.
 • ТОПЛИНАТА ОТ НАГРЕВАТЕЛЯ се усеща още на 3-та МИНУТА след включването и продължава отдавенето до 30 МИНУТИ след изключване.

Подхожда като за основен така и за допълнителен вид за отопляване. Има възможност да обедените няколко инфрачервени панела в система, която ще бъде управлявана с помощта на един термостат.

  • Отопляема площ: Основно отопляване: 7-9 м2(21-28м3) Допълнително отопляване: 8-12м2 (24-36м3)
  • Мощност: 500W
  • Температура на повърхността: 85 градуса
  • Вграден термостат: няма, препоръчва се външен
  • Тип монтаж: стенен
 • Размер: 500*750*50мм
  • Степен на защита: IP 24
  • Срок за експоатация: 30 години
  • Гаранция: 2 години

Спестяване до 50% електроенергия, директно загряване на хората и предметите, липса на циркулиране на прах и прегаряне на въздуха, атрактивен модерен дизайн правят Инфрачервени панели ENSA предпочитан отоплителен уред

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Инфрачервен конвектор ENSA P500

Инфрачервен конвектор ENSA P500