Електрически котли

Електрически котли предназначени за отопление в централни отоплителни системи на еднофамилни и многофамилни къщи, апартаменти и подобни обекти. Електрическите котли може да бъде свързани към затворена отоплителна инсталация, съответно към акумулираща система за топла вода (индиректно подгряване на топла вода). Заедно с котел за твърдо гориво електрическите котли могат да бъдат инсталирани в съществуващи затворени отоплителни инсталации.

Електрически котли BOSCH

Уредите на Bosch са известни със своето качество, издръжливост и иновативен дизайн, но дори и те могат да се повредят от време на време. Когато имате нужда от ремонт на уреди Bosch, вие искате компания, на която можете да се доверите с вашия уред.

Elkom Express Service е оторизиран сервизен доставчик на Bosch и нашият екип е добре обучен и има опит с уредите на Bosch. Ние можем да ви предоставим висококачествената услуга, която вашият уред Bosch заслужава.

Доставка на електрически котли

Всички електрически котли са с гарантиран произход и качество. Безплатна доставка до всяка точка на Страната с наш транспорт. Осигурен професионален монтаж, настройка, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Запитване

При запитване напишете телефон за по-бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Електрическите котли са електрически уреди, които се използват за отопление на вода с електрическа енергия. Те могат да бъдат използвани за отопление на домове, офиси, индустриални сгради и други места, където има достъп до електричество. Ето някои ключови характеристики на електрическите котли:

Ефективност

Електрическите котли са известни със своята висока ефективност, тъй като електрическата енергия се превръща директно в топлина без загуби, свързани с горивните процеси.

Инсталация

Те са лесни за инсталиране и не изискват сложни системи за отвеждане на газове или вентилация, което ги прави подходящи за различни типове сгради.

Компактност

Много модели на електрическите котли са компактни и могат да се инсталират на малки пространства, като например в кухни или бани.

Тиха работа

Електрическите котли обикновено работят тихо, което ги прави подходящи за домове и офиси, където е важно да се осигури комфорт и безпокойство.

Ниски разходи за поддръжка

В сравнение с други видове отоплителни системи, електрическите котли имат по-ниски разходи за поддръжка, тъй като не изискват редовно обслужване на горивната система или изчистване на отпадъчни газове.

Екологичност

Те са екологично по-чисти, тъй като не изпускат вредни газове в околната среда и не съдържат горивни отпадъци.

Регулируеми

Много модели са оборудвани с функции за регулиране на температурата, което позволява на потребителите да контролират топлината според своите нужди и предпочитания.

Стаен термостат

Всички модели електрически котли имат възможност за сврзване към стаен термостат. Предимствата при работа със стаен термостат са:

  • регулиране работата на котела по температурата на въздуха
  • дневно и/или седмично програмиране със смяна на температурата няколко пъти на ден
  • защита от замъзване
  • Оптимизация на отоплението /Оптимално стартиране / Забавено стартиране / Оптимизирано спиране, всичко това допринася за комфортна температура и намалявне на разходите за енегрия
  • Отдалечено управление с интернет термостати пред мобилно приложение
  • Режим ваканция и много допълнителни функции

Въпреки тези предимства, следва да се отбележи, че електрическите котли могат да имат по-високи оперативни разходи в сравнение с други видове отоплителни системи, особено ако цената на електроенергията е висока. При избора на електрически котел е важно да се вземат предвид разходите за електроенергия и ефективността на за отопление.

Препоръчани връзки

Електрически котли