Пелетен котел Pelletherm V4 Compact

Водогрейните котли от серията Pelletherm V.4 Compact са модификация на базовия модел пелетни котли от серията DakonEra. Подходящи са за отопление на малки битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода. Окомплектовани са с пелетна горелка с автоматично самопочистване от серията GP sc и предоставят комфорт при експлоатация доближаващ се до този, получаван при използване и на други автоматични електро котли или такива на течно или газообразно гориво.

Водогрейните

пелетни котли серия Pelletherm V.4 Compact са предназначени за оползотворяване на твърдо гориво – биомаса, под формата на дървесни пелети. Котелът оползотворява дървесни пелети, като получената топлинна енергия се усвоява от топлообменната повърхност на котелното тяло и се предава на топлоносителя в отоплителната инсталация.

Този модел пелетни котли не се поддържа в наличност !!! Моля изпратете запитване за цени, наличности и срокове за доставка.

Стоманеният водогреен пелетен котел серия Pelletherm V.4 Compact служи за отопление на локални консуматори, които могат да бъдат разглеждани като системи с естествена циркулация на водата или пък чрез принудителното й движение, осигурено от циркулационна помпа. Топлообменникът е модул от конструкцията, предназначен за загряване на циркулационна вода, посредством автоматично оползотворяване на пелети. Организацията на горивния процес и топлообмена със стените на котелното тяло обезпечават висок коефициент на полезно действие на съоръжението. Работата на водогреен пелетен котел зависи и от тягата на комина. Тягата на комина зависи от неговото състоянието, а също и от температурата на димните газове, които директно й влияят.

Всички пелетни котли са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.