Пелетни котли ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK

Пелетни котли ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK

Пелелтен котел ARTEL CALDAIA COMPACT

Пелетни котли ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK – произведени в Италия, автоматично запалване, модулиране и поддържане на желаната температура. Мощности от 12 до 48 kW. Вграден бункер за пелети с вместимост от 221 килограма. Максимална автономия и макисимална ефективност на работа до 266 часа с едно зареждане. Голям цветен сензорен дисплей за управление и настойка. Вентилатор за димните газове.

МоделARTEL Hydro Term 24
Мощност на камината (kW)24
Мощност на на водната риза (kW)18
Използвано гориводървесни пелети 6 mm.
Консумация на пелети (минимално-максимално) кг.ч.1,2 - 5,3
Ефективност в режим на номинална мощност (%)94 - 98
Време на горене с едно зарежданеот 9 до 36,5 часа
Вместимост на бункера35 кг / 59 литра
Тегло (kg)180

Пелетни котли ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK

Пелетни котли ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.