Алуминиеви лири

Алуминиеви лири са предназначени за монтаж в бани и мокри помещения. Праховото боядисване предпазва алиминиевата лира от корозия и отлагания. По-високо топлинна мощност и топлоотдаване. Възможност за поръчка на алуминиева лира по размер. Избор на цвят по RAL. Осигурени доставка и монтаж.

Алуминиеви лири

Алуминиева лира CAYMAN – бяла

Алуминиеви лири

Алуминиева лира CAYMAN – сива

Алуминиеви лири

Алуминиева лира CAYMAN – черна

Алуминиеви лири

Алуминиева лира Global JUNIOR

Алуминиеви лири

Global VETTA

Алуминиеви лири

CLASSIC

Алуминиеви лири

ELEGANT овални

Запитване за алуминиеви лири

При запитване за алуминиеви лири напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички лири предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки