Нагреватели Thermal Trend

Нагреватели Thermal Trend

Електрическите нагреватели за лири Thermal Trend са предназначени монтаж в алуминиеви, стоманени и хромирани лири за баня. Мощности от 300 до 700 W. Едностепенен нагревателен елемент с присъединителна резба 1/2” и кабел с дължина 1м. (3,5м. в разпънато състояние). Фиксирана температура на водата 75 ºC. Пригодени са за работа в условия на повишена влажност. В комплекта влизат техническо описание, иструкция за монтаж и експлоатация и гаранционна карта.

Произведени в Чехия – Thermal Trend spol. s r.o.

Модел300 W400 W500 W600 W700 W
Топлинна мощност [ W ]300400500600700
Стопяем предпазител
Напрежение V220220220220220
Терморегулатор по температура на водата(75 ± 3 ) Cº(75 ± 3 ) Cº(75 ± 3 ) Cº(75 ± 3 ) Cº(75 ± 3 ) Cº
Присъединителна резба½½½½½
Клас на защитаI / IP 65I / IP 65I / IP 65I / IP 65I / IP 65
Цена с ДДС76,00 лв.82,00 лв.89,00 лв.94,00 лв.99,00 лв.

нагреватели за лири Thermal Trend

нагреватели за лири Thermal Trend


Инструкция за монтаж и експлоатация на електрически нагревател за лира за баня


1. Свързване към електрическата мрежа.

Електрическият нагревател Thermal Trend трябва да се свърже към електрическата мрежа от правоспособен техник, в съответствие с изискванията за електробезопасност. Електрическият нагревател е снабден фабрично с щепсел тип SHUKO за директно свързване към електрическата мрежа в стандартен контакт извън банята.

2. Свързване към отоплително тяло (лира)

Нагревателят се монтира вертикално в долната част на лирата в отвор със стандартна резба ½’’. За уплътняване на резбата се използват Кълчища, тефлонова лента или гарнитура (по избор).

3. Пускане в експлоатация.

Преди първото пускане на нагревателя се уверете,че е монтиран и уплътнен правилно. Напълнете лирата с вода и след това включете нагревателя в електрическата мрежа. След загравяне и изключване на вграденият термостат нивото на водата да се изравнидо 1-2см под горния край на лирата. Обезвъздушителят и тапата, в горния крайна лирата, да се оставят отворени (незатегнати). Периодично по време на отоплителния сезон да се следи нивото на водата в лирата и да се долива , ако това е необходимо.

Недопустимо е включването на нагревателя във въздушна, маслена или агресивна среда, както и в лира с мощност по-малка от мощността на нагревателя.

Недопустимо е също херметичното затваряне на лирата, както и поставянето на миещи препарати във водата.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Магазин

Всички нагреватели предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Нагреватели Thermal Trend