Нагреватели за
радиатори

Подходящи за монтаж както в алуминиеви радиатори, така и в чугунени радиатори, алуминиеви лири за баня и стомамнени лири. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Нагреватели за лири

Предлагаме Български, Сръбски и Полски нагреватели  за лири. Избор на мощности, подходящи за размера на Вашата лири за баня. Защита от прегряване и терморегулатор. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Нагреватели за котли

Български и Германски нагреватели за електрически проточни котли. Различни мощности според котела. Изработка на нагреватели по поръчка на клиента. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Нагреватели

Нагреватели