Нагреватели за Лири Heatpol

Електрически нагревателни Heatpol са удобни и функционални, подходящи за монтаж в стоманени, хромирани или алуминиеви лири за баня. Нагреватели за Лири Heatpol може да се монтира в съществуващите лири за баня при централно отопление или да работи независимо. Нагреватели за Лири Heatpol могат лесно да се справят с проблема за отопление на сервизните помощения, бани и тоалетни или сушене кърпи преди и след отоплителния сезон. Нагреватели за Лири Heatpol са оборудвани с електронен регулатор, който дава възможност за плавно регулиране на температурата в границите на 0-65 ° С. Моделът Нагреватели за Лири Heatpol също така разполага с функция Turbo (активира с натискане на копчето), който работи нагревателя на пълна мощност за период от 1, 2 или 3 часа. След определен период от време, нагревателят се връща в температурата, определена от регулатора. Нагревателните елементи на Heatpol нагреватели са отделими от контролера. За да инсталирате нагревателя, завийте нагревателен елемент дотолкова, че червената маркировка върху главата сочи към предната част. Следващ слайд контролера върху нагревателя до спиране и обръщане на фланеца от половин оборот. 

При закупуване на Нагреватели за Лири Heatpol, не забравяйте да го изберете според мощността на Вашата лира. Нагревателят се завива в 1/2 „резба колектор (стандартен тип). Подробна информация за свързване и работа на нагревателите са дадени в ръководството за експлоатация, които могат да бъдат намерени в кутия. Налични цветове: бял, хром, сатен, стомана, антрацит.

Дълъг живот на нагревателния елемент – двойно галванизиран с хром-никелово покритие. Прецизно регурлиране на температурата с термостат. Широк температурен диапазон от 0 до 65оС. Икономични – при нагряване се стартира режим импулс за изравняване на температурата с предварително определена стойност. Лесен за употреба – само трябва да настроите бутона на желаната температура и термостата ще я поддържа точно. Лесен монтаж. Цвят бял, сатен хром и сатен злато.

СЕРТИФИКАТ

МАГАЗИН

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Нагреватели за Лири Heatpol

Нагреватели за Лири Heatpol