Нагреватели за радиатори

Нагревателите за радиатори са предназначени за монтаж в алуминиеви и чугунени радиатори.

Български нагреватели за радиатори Даркон

произведени по изискванията на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на електрически съоръжения, предназначени за ползване в определени граници на напрежението и БДС EN 60335-1. Три степени на мощност, термогерулатор по стайна температура и термогерулатор по температура на водата. комплектован с разширителен съд за доливане на вода.Защита против замръзване на радиатора. Подходящ за чугунени и алуминиеви радиатори. Гаранция 24 месеца. Нагревател подходящ за алиминиеви радиатори.

Сръбски нагреватели за радиатори CINI

произведени по висока технология и съверменни електронни елементи. Компактни размери. Регулиране на мощността – степени от 1 до 7. Защита против замръзване на радиатора. Терморегулатор по стайна температура и терморегулатор по темпертатура на водата. Монтаж без разширителен съд. Подходящ за чугунени и алуминиеви радиатори. Гаранция 24 месеца.

Нагреватели за радиатори

Даркон

CINI

CINI

Heatpol

Heatpol

изчерпана наличчност

Нагреватели за радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Нагреватели за радиатори

Нагреватели за радиатори, алуминиеви и чугунени