Автоматични групи за допълване

Автоматични групи за допълване (автоматична пълначка) се използват за отоплителни, слънчеви и други водни системи изискващи регулиране на налягането. Представлява редуцир вентил (регулатор на налягане) за вода с настройка на изходящо налягане в диапазон от 0,2 до 10,0 bar.

Максимално входящо налягане 10 bar, фабрично настроени при изходящо налягане 1,5 bar. Възможност за настройка от 0,2 до 10,0 bar, присъединяване на резба 1/2“ монтиран радиален манометър 3/8“ – 6 bar. Регулира налягането на топлоносителя от по-високо към по-ниско. Автоматично допълва инсталацията и поддържа непрекъснато в нея зададеното в работния диапазон налягане.

Автоматични групи за допълване

MALGORANI light

Автоматични групи за допълване

MALGORANI

Автоматична група за допълване Honeywell VF04

Honeywell VF04

Автоматична група за допълване Honeywell VF04

Honeywell VF06

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.