Автоматична група за допълване MALGORANI

Автоматична група за допълване MALGORANI
Автоматична група за допълване MALGORANI
Автоматична група за допълване MALGORANI
Автоматична група за допълване MALGORANI

Автоматична група за допълване MALGORANI (автоматична пълначка) за отоплителни, слънчеви и други водни системи изискващи регулиране на налягането. Представлява редуцир вентил (регулатор на налягане) за вода с настройка на изходящо налягане в диапазон от 0,2 до 6,0 bar, максимално входящо налягане 10 bar.

Настройка на автоматична група MALGORANI

Фабрично настроено изходящо налягане 1,5 bar, настройка от 0,2 до 6,0 bar, присъединяване на резба 1/2“ монтиран радиален манометър 3/8“ – 6 bar. Регулира налягането на топлоносителя от по-високо към по-ниско. Автоматично допълва инсталацията и поддържа непрекъснато в нея зададеното в работния диапазон налягане.

Цена: 58.00 лв.

Приложение: Отоплителни, слънчеви и др. водни системи
Присъединяване (ISO 228-1): Входящ щуцер: Холендър 1/2″ външна резба
Изходящ щуцер: 1/2″ вътрешна резба
Щуцер за контролен манометър 3/8″ вътрешна резба
Вентил за спиране на водоподаването към инсталацията
Включен манометър: 0,2 до 10,0 bar
Препоръчително максимално входно налягане до 10 bar
Диапазон на регулиране на изходящото налягане от 0,2 до 10 bar
Фабрично регулирано изходящо налягане 1,5 bar
Максимална работна температура 90 °C
Материал на тялото: месинг
Материал на работния орган: месинг
Материал на уплътненията: NBR 70
Ръкохватка на вентила: АBS
Производител: MALGORANI – Италия

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.